Anne L.B. -
Hjem Add

1

Hello b e a u t i f u l people!

Bloggern er tilbake. I hvertfall for litt.
Tenkte bare å dele litt pictures fra de siste ukene her i Frankrike. Mine siste uker som student i Frankrike. Merker det blir litt vemodig å reise hjem selvom jeg ikke har vært her så lenge nå etter jul. Men det var nå sånn ting ble. Skal ta eksamen i Oslo, og reiser hjem for godt på mandag. Men anyways: her er litt bilder fra dagene her i Perpignan; sett igjennom mobilen min! Litt ymse kvalitet på bildene, men samma; masse filter or no filter: det er fint uansett! haha.


back in the streets of Perpi. Sola er her, og det er veldig deilig! Aldri trengt sola så mye som nå, haha !

Gata jeg bor i.

Ostehyllen på Carrefour har blitt flittig besøkt disse ukene. Hvis det finnes noen der ute som også elsker Brie; bare å komme på besøk til meg! Jeg spiser ikke noe annet.

En liten hund vi møtte i byen. Jeg har så lyst på hund, de er jo såå søte. Heldigvis har jeg  katten Vincent som venter på meg når jeg kommer hjem, for jeg har blitt skikkelig kjæledyr-syk i det siste! Hvis det finnes noe som heter det?

Kjøpte meg hatt; følte meg veldig francaise. Her i den fineste(etter min mening) gaten i Perpignan.Om jeg var fornøyd med den nye skappeljakken? Njæ, ganske! Hehe. Den er superdigg; anbefaler alle strikkegurier å strikke en sjæl: its worth it!

Blogge-anne gjør bloggeting: Drikker kaffe hver morgen(står opp tidlig), og oppdaterer seg på nettet. hehe, neida. egentlig ser jeg bare på Frustrerte Fruer.

Veldig ålreit med speil rett utenfor døra sånn at jeg kan ta selfies heeele tiden ! Viktig å like det man ser i speilet!

Aah; det beste stedet i Perpi: rommet mitt. Skulle hatt så stort rom i Norge og, det er jo så fint og lyst!

Gymmer litt og! La salle kommer nok ikke til å bli savnet: må si at franskmenn ikke er så gode når det kommer til treningssentre: Vi i Norge er bortskjemt som kan VELGE mellom Sats, Elixia, Fresh og masse annet! Elixia bjørvika: ill be back soon!Spiser tapas med gode venniner: Thea og Pernille! Kommer til å savne dere damer! ♥

Så har jeg jo vært i Montpellier og besøkt Sofie og! Om vi kosa oss a. Spiste masse deilig mat! Hehe

Selfie-Sofie er klar for future boyfriend!

Dagen derpå ble tilbragt på coffeeclub... Bare tre espressoer plis!

åå, hahahaha! Var på aquariumet i Mp; fantastisk! Hvem trenger å dra til andre siden av jorda på backpacking når man kan se haier og fine fisker i Montpellier?

Så: den obligatoriske frankrikedaten til Sofie og meg: Sushishop! ♥sushi4life♥
Oui Oui, det var det for denne gangen. Hvem vet? Kanskje jeg kommer tilbake en gang. Er jo ganske gøy å skrive og dele litt fra hverdagen min. Er i hvertfall gøy for min egen del å se tilbake på hva vi gjorde i høst, og denne bloggen har gjort at jeg har tatt x antall fler bilder enn jeg noen gang har gjort i hele mitt liv tilsammen! Og DET er fine minner å ha til senere!

Til da: stay strong, be happy og lev livet.

Takk for meg.

bisous, xx

A

 

 

 • Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde