Siden sist (Anne L.B.)
Hjem Add

0

Siden sist

Hei på dere alle sammen :)

Det er lørdag, og det er deilig :) Dagene her i Frankrike går fortere og fortere og sannelig er det ikke mer enn tre uker til hjemreise! rart å tenke på. merker at "julekjøret" er i gang i Norge: vi nordmenn liker jul. Men guys: det er fortsatt èn uke til 1 desember; og i mine øyne så er det da man har "lov" å sørge for julestemning. Her i Perpignan har de også begynt med juleforbredelser; nesten alle gatene er pyntet med julelys og jeg tror de har tenkt til å skru de på snart! Det gleder jeg meg til :)


Siden sist har jeg.....


fått brev av min kjære mormor! det er alltid så hyggelig å få post! ♥ (hint hint, hehe)


strikket ferdig skappelgenseren min. den ble veldig stor! men verdens deiligste genser å ha på seg !

¨

vært på gymmen! her er Ida Marie og meg etter styrke, bare litt slitne...

begynt å løpe igjen! har funnet en perfekt 10km rute. Dette er for noen uker siden, hvor jeg oppdaget at de flagget over hele byen. Vet ikke helt hvorfor: men fint er det! Liker så godt det franske flagget!

Skrevet brev! Begynner å savne Norge litt og da er det litt ekstra hyggelig å skrive brev til mine kjære der hjemme ♥

Sett på serier! Har mye tid til overs her i Frankrike, og i det siste har jeg fått heeelt hekta på Breaking Bad; det er jo sååå bra! Er på siste sesong nå, litt trist, for jeg vil at det bare skal fortsette! Haha.

Prøvd det sunne liv! Kokosvann. Falt ikke heeelt i smak; foretrekker heller cola, haha

Dette bildet la Sofie ut på face: Det er fra turen vår til MP; et godt minne ♥

Fått litt norske nødvendigheter av mamma! Rugsprø er den tingen jeg savner mest fra Norge(etter Atle, Mammaogpappa, Ingridogkristin, Bringebæråsen, Elixia, Vincent og Candyking); godt jeg har 4 pk i skapet, da overlever jeg til jeg skal hjem! ♥

Jeg har vært i P A R I S !! Min favorittby av alle!

Parishjul i Paris, åå for en humor

K utenfor Ladurée; en nødvendighet vi bare måtte unne oss ♥

Eiffeltårnet om kvelden

Var også på Louvre; elsker å bare gå rundt der; er så utrolig mye fint å kikke på!

Fra leiligheten til Napoleon III; skulle vært no å hatt i stua vår det!

Turen til Paris var helt perfekt: God mat, godt selskap og mye kulturelle opplevelser! Var godt å se pappa og Kristin igjen, jeg er heldig som har en så fin familie!

Kjøpte forresten også nytt svømmeoutfit da jeg var i Paris: kan godt legge ut bilde på bloggen, ser ganske så rask ut. Dere skjønner: jeg har begynt å svømme; daddy og jeg har en liten plan om å melde oss på minitriathlon til høst(Ja, pappa nå står det svart på hvitt), og da må denne dama få opp svømmeskillsa litt; for de har ikke akkurat vært noe å skryte av! Flaks at de har en veldig ålreit svømmehall rett ved universitetet!Kjære fine macbook: unnskyld for at du nå er smeltet. Ja: er det ikke trist? Men på et eller annet vis så fungerer den som bare det fortsatt: så jeg og macen min lever lykkelig sammen, enn så lenge!Har lært om fransk mat: her ett bilde av crêpes; vi hadde også en quis om hvor maten kom fra i Frankrike; haha.

Var på ostesmakekurs: lærte om franske oster, hvor de kommer fra, hvordan de skal spises osv. Oppdaget at jeg liker nesten alle ostene, til min overraskelse. Selvom roquefort ble litt i meste laget! Men mamma og pappa: gled dere til ost og vin når jeg kommer hjem!! Jeg har blitt ekspert. Forresten: Hun damen på bildet er den ene læreren min: en fantatisk søt og hygglig madame; og en veldig veldig flink lærer ikke minst!

Hvorfor ha speil i leiligheten, når det er et rett utenfor døra? Det har begynt å bli kaldt i Perpignan, i dag var det bare 1 grad!!!

... Kjøpt blomster til meg selv.(lov å være litt romantisk selvom kjæresten min ikke er her, savner han jo sånn!)
Er de ikke fine? ♥

 


 

Denne helgen har vi besøk fra Norge: Elin er på besøk hos Ida Marie; akkurat nå er de i byen og titter litt, og i kveld skal vi lage taaaaso !!!

Ellers står alt bra til her i leiligheten: føler vi har blitt som en liten familie på tre: vi koser oss og har det bra!

Jeg tror jeg kan snakke for de andre og når jeg sier at vi savner dere der hjemme veldig nå: og har begynt nedtellingen til juleferie!!

Men før det: siste innspurt på skolen(bare to uker igjen, HJELP!) og litt adventstid her i Perpignan!

 

Hade bra bloggen ♥

- A


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde