Om vi har kosa oss a (Anne L.B.)
Hjem Add

0

Om vi har kosa oss a

Hello!
Nå sitter jeg pg spiser frokost; K og jeg drar til Barcelona i dag!! Litt spontant; men sier bare yolo.
Visste dere forresten at det bor ca 1,6 millioner i Barca? Og med omegn("Stor-Barcelona") så bor det ca 5 millioner? Visste ikke at byen var såå stor!

Siden det er så mye spennende å se på der, har vi lagt planene klare: La sagrada familla, parc güell, montjuic, la boqueria, magic fountain of montjuic og selvfølgelig tapas og masse god mat! Og starbucks, hehe.

De siste dagene har gått til å slappe av her i Perpignan, har fått trent litt, Ida Marie, Victoria og Kristin har gjort lekser(jeg har ikke lekser, hehe).

1. K på marokkansk restaurant, fikk deilig couscous! 2. K igjen. Her på indisk restaurant hvor vi spiste kjempe god indisk mat! og nanbrød, mmm! 3. Vi har vært på en kaffebutikk/café i gamlebyen! 4. Så har vi vært franske og kjøpt makroner; fant en makronbutikk rett ved leilighet som solgte dødsgode makroner; farlig... Haha:)

Perpignan at nighttime! Det er veldig fint ved elven om natten, med masse lys. Dette var i går etter vi var på en fransk resturant; den beste restauranten jeg har vært på i Perpignan hittil; deilig mat og kjempe masse folk; God stemning!

Ida Marie og Victoria drar til Barcalona på fredag de og; de har og hatt ferie denne uken; veldig flinke til å trene og gjøre lekser! Hverdagshistorie: gymmen plutselig var stengt på søndag uten forvarsel og det ble ramaskrik her i leiligheten, vi visste ikke hva vi skulle gjøre. Heldigvis åpnet den på mandagmorgen!! Haha. Og Ida Marie har gått inn for å være "husets gourmandise" og satt seg som mål å lage sunne desserter ; gleder meg til å smake! :D

Vi snakkes bloggen! <3

A


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde