Besøk! (Anne L.B.)
Hjem Add

0

Besøk!

Hei! 

Helgebloggen er her igjen, haha! Som tidligere nevnt: uken flyr bare avgårde og jeg er jo ikke noen rutinert blogger, donc(yndlingsordet mitt på fransk, betyr: ergo): blogging blir ikke akkurat førstepri. 

Denne uken har vi(Victoria, men han bodde jo trossalt her i kollektivet, hehe), hatt storfint besøk av Bendik. Han og Victoria har kost seg tror jeg, gjort og sett tingene som er verdt å gjøre/se her i Perpignan. Prøvde å ta et romatisk kjærestebilde av dem her før han dro; og siden alle ble så vellykket lagde jeg en av mine berømte collager, hehe. Collager er perfekt; da får man med alle de pene bildene man tar hele tiden. 

♥KJÆRSTEPARRRR I GAMLEDA'R♥


På torsdag kom lillesøster Kristin på besøk og. Hun har høstferie denne uken og neste, og skal være her til fredag! 

K har blitt så fransk at hun drikker sjokolade fra bolle til frokost! Ohlala! 

Oss på rommet mitt, fint og rotetet for anledningen! 

Så måtte jeg jo ta hun med på den koseligste cafèen i P. Jeg drakk en te som smakte veldig godt, og K følte seg voksen og tok en kaffe! Så alle som har planer om å komme på besøk: denne cafèen er obligatoire! 

Så dro vi på auchan(haha, som vanlig med alle gjester), og gjett hva? Der de har sånn "promotions" har de laget en dødssvær SJOKOLADEAVDELING! Hvor deilig er ikke det? Heaven sier nå bare jeg. (Sjokolade er det nest beste jeg vet å konsomere, etter taco). 

 

 


I går fikk vi også høstferie, så den neste uken har vi FRI :) Ida M og Vic skal til Barcelona på torsdag tror jeg, og jeg får besøk av Atle !

God lørdag!

 

A


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde