Mp, je t'aime ! (Anne L.B.)
Hjem Add

0

Mp, je t'aime !

Hei alle dere ♥

Da var endelig/uheldigvis (stryk det som ikke passer) mandagen her igjen! Har litt blandene følelser for mandager, men må innrømme at mest av alt så liker jeg denne dagen! En ny start på en måte; prøver alltid å gå inn for en positiv innstilling til mandager! (selvom helgen ofte går aaaltfor fort!)

Denne helgen tilbrakte Ida Marie og jeg i Montpellier, en by nord for Perpignan, hvor de også har det samme programmet på universitetet som de har her i P. Vi koste oss vedlig mye. Mp er og forblir min favorittby; elsker atmosfæren og måten byen er bygd opp. Jeg var jo der i fjor sommer med familien min, og i helgen kom det mange gode gode minner tilbake til meg fra den ferien!

Ida Marie og jeg på Place de la Comèdie

På lørdag var vi på tilsammen 4 cafèer, og her er en av dem ! En te-cafè hvor vi skrev kort og spiste makroner ♥

I en av parkene i Mp. Som dere kanskje legger merke til å blåste det ganske mye så Sofie og Ida ble litt revet med av vinden. 

Frokost på Ma Premiere Cantine! Helt fantastisk god mat. Men ble litt sur fordi Sofie fikk mye mer mat enn meg.. Hehe neida! Vi bare tuller selvfølgelig :;PpppPP  Spiste pannekaker, varm sjokolade, croissanter, nutella, hvit sjokolade og masse annet digg! 

Mer mat? Flere måltider? Serr? Som blogger er det ekstra spennende å ta bilder av mat, ikke vet jeg hvorfor. Men dette var søndagsfrokosten, smakte og helt fantastisk! Særlig når vi hadde stått opp tidlig(flinke jenter) for å dra i svømmehallen! Det falt i god jord, spesielt for Ida, så vi må nok dra til svømmehallen her i P og snart :) Sofie var jo et parr hakk over oss i svømmeferdigheter, ble veldig imponert over hvordan hun bare svømmer så grasiøst og fort. Haha. gurimalla. Synkronsvømmere assa! Her er meg på resturant på lørdag. Var på en veldig typisk fransk resturant i gamlebyen, anbefalt av Ingrid! Veldig masse folk der, og supergod mat!Ida mente at "det er jo akkurat som å være i Paris dette her". De har jo triumfbue! Haha

My bezzzie på Premiere Cantine ♥

Tok så veldig mange bilder så måtte lage ei litta MP-collage for å få med alle sammen!

Denne uken er siste før høstferie! På torsdag får jeg besøk av lillesøster Kristin, det gleder jeg meg til! Ida M og Victoria har tenkt seg en tur til Barcelona i løpet av ferien, det blir nok gøy! Barcelona er jo en såå fin by ♥ 


Håper dere alle har hatt en like fin helg som meg, og at den kommende uken blir bra!

A


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde