HAPPY BIRTHDAY! (Anne L.B.)
Hjem Add

0

HAPPY BIRTHDAY!

Hei!

Uken har som vanlig gått veldig fort; nå har vi gått på skolen i 5 uker allerede, og er snart halvveis i semesteret! (HJELP, hvor blir tiden av?!) Akkurat nå sitter jeg i senga mi og hører på noen som jeg tror har utdrikningslag i byen her i kveld; noe som kan bli litt slitsomt til tider; ofte mye bråk og tullekopper som skriker og diskuterer rett utenfor vinduet... *Livet-med-leilighet-midt-i-byen* Men takk og lov har jeg ørepropper, så jeg sover godt uansett :) 

I dag hadde verdens skjønneste jente bursdag: IDA! Gratulerer så mye med dagen, håper den har vært bra selv her nede uten familie og "vanlige" bursdagsting. Hun fylte 20 år, ikke småsaker. Skummelt hvor fort vi blir voksne. 

Idag har vært en laaaang dag; bestemte meg for å være spreke-anne og stå opp 0545 for å rekke gymmen før skolen; angret selvfølgelig i det vekkerklokken ringte, men kom meg opp; første gang på flere måneder! Hadde skole fra 08 til 18, med en pause på to timer midt på dagen hvor vi spiste bursdagskake og feiret Ida litt! 


Håper dere der hjemme har hatt en veldig fin uke, hører at det er meldt snø snart? Jeg har bare en ting å melde: NYT årstidene i Norge; vi er heldige som har dem :)

Her er noen bilder fra min uke, og spesiellt bursdagsfeiringen i dag♥

Vi har vært og spist middag på Loft i dag, en kjempe hyggelig resturant i gamlebyen, med VELDIG god mat! (særlig kaken, hahaha). 

Man er faktisk bursdagsbarn selv om man fyller 20, og lys er obligatorisk! ♥

Ida og meg♥

Har blitt kjent med så mange hyggelige norske jenter her nede; noe jeg setter stor pris på! Øverst til høyre: Pernille og Oda, og til venstre: Ida, meg og Ida Marie :)

I fritimene i dag dro vi til kjøkkenet på Campus og spiste bursdagslusj for Ida! Jentene hadde kjøpt en deilig kake fra PAUL og vi kosa oss som vanlig !

Onsdag: Vin-kveld! Ost og vin; er vi blitt franske? Oui je le pense! Victoria og Ida ♥

 

 


Her er noen bilder fra søndag, da Helena var her; vi dro til Canet-en-Roussilon. Det er på en mpte "stand-landsbyen" til Perpignan, hvor de har en fantastisk strandlinje! På sommeren må dette stedet være helt perfekt å feriere på; men ettersom det var ganske kaldt på søndag kledde vi på oss godt med klær, og det lengste vi kom bading var vel å dyppe tærne i havet. Hehe. Men koselig var det; alltid gøy å oppleve nye steder!  

 

Da tror jeg at jeg sier takk for nå; i morgen tidlig(må stå opp om 4 timer) tar Ida Marie og jeg toget til Montpellier for å besøke Sofie! Det blir veldig gøy, vi gleder oss veldig! Så får de nyforelskede være litt i fred her i leiligheten i helgen. (les: VIctoria og sin kjære Bendik) 

Dere får ha en fortreffelig helg, love you all my stalkers ♥ (særlig deg Pernille som jeg vet er innom her HVER morgen)

Xx, A 

 

(Ps. beklager alle skrivefeil som måtte forekomme i denne teksten; orker ikke å lese gjennom, er litt trøtt. hihi. natta!)


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde