Le soleil d'Octobre! (Anne L.B.)
Hjem Add

0

Le soleil d'Octobre!

God søndag morgen!

Ligger i senga mi og drikker te; vi la oss klokken 5 i natt så er litt trøtt i dag! Men: i går var en veldig hyggelig dag

! Startet med å ta med Helena på gymmen. Etter på lagde vi en STOR brunch, og spiste vel i ja... 3 timer! Vi begynner å bli ganske franske når det gjelder måltider, særlig i helgene; de er laaange og store. Hehe. 

Lørdag ♥

Helena hadde tatt med masse deilige matvarer til oss, oh joy! Mamma sendte også med noen blader, de har vært savnet! Tusen takk, begge to ♥


 

Etter en deilig brunch(som varte til kl. 16, haha), gikk vi inn til gamlebyen for å kikke litt rundt. Og vi fikk oss en liten overraskelse, for i går var små loppemarkeder nesten overalt! I tillegg var det veldig fint vær, så Helena fikk absolutt sett Perpignan fra sin beste side! 

Selvom det begynner å bli litt kjøligere her, så tviholder jeg på shortsen litt til. Hehe. Men snart må jeg nok legge den bort for i år, for de siste dagene har det begynt å bli litt høst her i P, men klager ikke, høsten er jo så fin!

Inne i gamlebyen fant vi en salon du thé/kaffebar som lå inne i en bakgård; det var såå idyllisk der, så dit må vi tilbake! De hadde også veldig mye god drikke. Helena bestilte varm sjokolade, som praktisk talt var en sjokoladeplate smeltet i melk, det så veldig veldig godt ut! Mmm. Som dere sikkert har skjønt er Frankrike virkelig et land fylt med kulinariske opplevelser, overalt! Det er så mye god mat og drikke her atte hjælp! Det er virkelig ikke uten grunn at La Cuisine francaise(det franske kjøkken) er på UNESCO's verdensarvliste.

På en av de mange plassene i P hvor det var marked i går. Fine chicks!

Ida M og jeg på salon du thé, kosa oss ♥

Perpignan-vandring; Victoria fant seg drømmetoppen og Helena poserte litt i kirken, cheese! 


 Victoria med en kunst-cappucino ♥

På kvelden dro vi først ut og spiste tapas med Sofie og Charlotte på nok en veldig god resturant, fikk mye deilig mat! Etterpå dro vi hjem til oss, og derfra dro vi ut på byen senere. Her i Frankrike drar de ut på byen veldig sent, så kom dermed hjem ganske sent også. Så i dag ble det en litt sen morgen, hehe. 

De andre har ikke våknet enda, men burde vel vekke dem til live snart, hehe. Planen i dag er å dra på stranda, og kanskje på kino i kveld! 

 

Håper dere har en fin-fin søndag og koser dere i det norske høstværet! Høsten er en årstid jeg egentlig aldri har tenkt på at jeg liker; før jeg dro hit!  Årstidene generelt i Norge er noe jeg tror jeg kommer til å sette veldig mye mer på pris på når jeg kommer hjem igjen; vi i Norge er heldige! For selvom det er deilig med sommer og varme, så blir man litt lei og jeg må helt ærlig innrømme at jeg gleder meg litt til å ta på høstjakka og skjerfet! ♥

 Hvis jeg ikke rekker å skrive innlegget om universitetet, kommer det til uken! Superbloggern har ikke tid til alt, hahaha. 

 

Xx, A


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde