Besøk! (Anne L.B.)
Hjem Add

1

Besøk!

God kveld/natt ♥ 

Har innsett at jeg aldri kommer til å bli noen fotballfrue.no, er ikke såå flink til å oppdatere. Hehe. Sorry for det. Men dere får nøye dere med ett innlegg nå og da, og er dere ekstra heldige; kanskje flere 

Anyways, i dag fikk vi besøk av vår trofaste og mest ivrige bloggleser, Helena! Det var så hyggelig å se henne igjen, hun er aboslutt en verdig "første-overnattings-gjest" i leiligheten!

Denne uken har vært som andre uker; hverdagslivet her i Perpignan har virkelig begynt å gå seg til, og dagene flyr av sted! Vet ikke helt om det er positivt eller ikke at tiden plutselig begynte å gå veldig fort, men vi prøver så godt vi kan å nyte hver eneste dag her, for vips: så er det desember og juleferie! Vi har jo høstferie om bare to uker allerede!

I går fikk vi internett i leiligheten, så nå kan jeg endelig skrive litt mer utfyllende om saker og ting! I morgen tenker jeg det kommer et innlegg om universitetet og hva vi gjør på skolen og om fagene! Jeg skal også (senere) skrive ett innlegg om hele prosessen med å få seg leilighet osv, og litt om våre erfaring/opplevelser når det gjelder franskmenn! Gleder meg til å fortelle :)

Jeg synes ofte det er gøyere å lese blogger som har masse bilder; så jeg prøver å ta litt bilder når det skjer ting. Sånn som i går var vi ute med noen av de andre norske jentene; Thea, Ida og Pernille. Kjempe hyggelige jenter som jeg har blitt godt kjent med her nede! 

Thea, Ida og meg

 

 


Endelig kom Helena! Sofie er også i byen denne helgen, så i morgen skal vi ut og spise med hun og Charlotte! Det var sååå hyggelig å se dem begge to igjen, to jenter jeg har savnet masse! ♥ Ida Marie og jeg skal forresten til Montpellier(der Sofie bor) og besøke henne neste helg, når Vic får besøk av kjærsta si ♥

Selvfølgelig måtte vi spise taco til middag!! Så vi searcha hele butikken for tasoavd. på Auchan, og har spist en deeeeeilig tasomiddag. M-M-M! Finnes ikke bedre enn det! 

Jentene koser seg med vin og taco. Herlig! 


Planene for morgendagen er og vise Helena La Salle/gymmen, og etter det lage pannekaker med nutella! (viktig å  fylle opp etter trening, right?) Aaaah, får vann i munnen bare jeg sier ordet. Nutella.... Nutella må være den beste matoppfinnelsen ever. Nesten godt de ikke selger det i norge for da hadde det blitt mange sukkerbomber blandt frokostene mine, haha! 

Vi skal også vise Helena byen i morgen, og kanskje dra ut på kvelden! Vi skal i hvertfall kose oss masse :)

Får masse besøk fremover, så det blir veldig hyggelig. Neste helg kommer som sagt Bendik, og helgen etter min lillesis, Kristin, og kanskje Atle litt senere!
Gøy å kunne vise frem "byen vår", og vise hvordan vi har det her i vårt lille kollektiv ♥

 

 

Meeen... nå er jeg stuuuptrøtt og har sovnet 3 ganger i løpet av dette innlegget! 

Ha en formidabel helg, og stay tuned! For nå (denne gangen er det sant) kommer superbloggern- Anne og BLIR en ekte superblogger. Hehe. 

 

... Bisous, Xx

  • 12.10.2013 kl.01:17
  Fine bilder :D Du er en flink blogger :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde