Le weekend! (Anne L.B.)
Hjem Add

2

Le weekend!

Hei og hopp! Da har endelig lørdagen kommet og alle frydes over to fridager, unntatt alle elvene i klassen min(inkludert meg), som må på skolen idag. Ja, det er helt sant. Vi har 4 timer skole idag. Grunnen til det er at læreren var borte i går og derfor måtte vi ta det igjen og "den eneste timen som passet"var idag. Oh joy!
Men klokken 12 er det helg for meg og:)

Dagens flufighterfrokost. Har fått en skikkelig ekkel flu de siste dagene, særlig da jeg våknet i dag morges!
Vi har egentlig tenkt oss ut i kveld, til en by som heter Canet(strandlandsbyen som hører til Perpignan), meen får se om jeg er i stand til det! Hehe.

Nå må jeg løpe for å rekke skolen, det er mørkt ute, regnet har ankommet sydfrankrike(og når det regner her er det ikke små mengder, i går kunne man ha dusjet med både sjampo og balsam utendørs!!), så forkjøla-Anne må kle på seg ordentlig!

Forresten: Igår fikk jeg fransk mobilnummer, de som er intressert kan jo sende meg en melding på face så kan dere få det :-) Internettboksen er også bestilt og på vei i posten, så det blir veldig godt å få på plass det og. Ting begynner å komme litt i orden her nede, og det er deilig! Fikk det franske bankkortet mitt i går også :-)

Ha en strålende lørdag!

Bon week-end

xX, A



 • 05.10.2013 kl.07:44
  Kjempe fin blogg plissss les min blogg da leser jeg din!!!!!
  05.10.2013 kl.14:04
  Hei!! Førsst av alt må jeg fortellle deg at dennne bloggen er til kjempe stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen????? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger kjempe ofte fremover!!!



  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde