Collioure (Anne L.B.)
Hjem Add

1

Collioure

 

Hei alle dere!

Vi har fortsatt ikke fått internett i leiligheten, så det går litt lang tid mellom hver gang jeg blogger, men da blir det ekstra mye snacks hver gang det kommer ett innlegg, hehe.

Den siste uken har gått til å ordne det som ikke har blitt ordnet! Hehe. Bank, mobil, gass, varmt vann osv. Ting tar laaang tid her, og vi må være veldig tålmodige men alt blir etterhvert :)

Her er litt bilder av leiligheten, den har blitt ganske fin! Selvom vi ikke har så veldig mange møbler da, hehe.

På fredag hadde vi tacokveld hos oss med de andre norske jentene, før vi dro ut! Pernille og Thea lagde mojito, veldig flinke, hehe ♥

Du vet du er i Frankrike når de har egen vingård på universitetet!

I går var vi i Collioure, en fantastisk fin by litt sør for Perpignan, rett ved grensa til Spania. Det kostet bare 1 euro med bussen, og det passer jo fint for oss som er studenter. En veldig fin søndag, og det var absolutt verdt å stå opp litt tidligere enn planlagt(bussen gikk 0830!!)

Et lite paradis ♥

 

Savner Norge litt, men føler meg heldig som har muligheten til å oppleve ett nytt land på denne måten! Vi lærer stadig nye ting om oss selv og hverandre, og ikke minst om Frankrike! 

Håper internettet i leiligheten ordnes snart, fordi jeg har så mange fine bilder å vise dere! 

 

Bisous, A

 

  • Helena
  01.10.2013 kl.15:58
  Å, det så hyggelig ut! Ida som har valgt tilbehør i leiligheten eller? ROsa kluter , jeez  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde