en loppe her og en pouce der.. (Anne L.B.)
Hjem Add

2

en loppe her og en pouce der..

Hei bloggen !

Haha, for en super blogger jeg er. Skylder på mangel av internett her nede, ettersom vi ikke har fått det i leiligheten enda. Så i skrivende stund sitter jeg utenfor en café som er stengt på søndager, men de har internett på trappa utenfor for det!

 Denne uken har vi hatt mye å gjøre og fikse, så nå har jeg mange bilder å vise dere! ♥♥

Starter på loppemarked, eller marché au pouce. Det har de nemlig her i Perpignan, HVER søndag! 

Fant en DEL stæsh. Virket nesten som at folk hadde bare tatt med seg roteskuffen hjemmefra og helt den utover et pledd! Men vi så mye fint og, kjøpte en blomstervase og noen greier til å ha lys på :)

Hovedmålet var å finne en sykkel sånn at vi kan sykle til skolen osv, og gjett om vi fant a! Sjekk bare disse her småtissene her. 

Vi har også oppdaget PAUL, et veldig veldig hyggelig boulangerie med fantatisk godt bakverk! :-) Ida og Victoria kosa seg.

Jeg kosa meg og da.. Dette var på torsdag, min FRIIDAG! I tillegg var det på torsdag vi fikk nøkkelen til leiligheten! *hurra*

Her er sykkelen min! Er den ikke fet? Får se hvor lenge den holder da, haha. Forresten, her er også carrefour, den nærmeste matbutikken ved leiligheten! ♥mat♥


Jentene på kjøkkenet! Har handla litt stæsh :) Jeg lover å ta bilder av hele leiligheten litt senere, men akkurat nå er det så mye ting som må gjøres, det er liksom litt halvveis. Men som dere ser så er den veldig fin! I dag har vi vasket hele, så nå lukter det *m-m-m* der og! 

Her er den ene veggen på rommet mitt ♥ Blir så glad av å se på alle bildene av alle mine kjære, jeg er så glad i dere :) Da har jeg dere inne på rommet mitt hele tiden! Hehe. 

 

I morgen er det skole igjen! Skolen går veldig bra, lærer veldig masse på kort tid, og lærerne er flinke! Det er nesten som å dele opp fransken vi hadde på vgs i 8 forskjellige fag, så vi går veldig grundig i gjennom ting, og man lærer ekstra mye når alt blir forklart på fransk! 

Ha en god søndag videre ♥ 

 

Xx, A • Helena
  23.09.2013 kl.08:48
  Kjempeflink blogger Anni, jeg fryder meg. Nå har jeg jobbet, så nå går jeg i dvale. Kos dere på skolen!:* suss
  Listersister
  23.09.2013 kl.12:51
  YEES fant meg på veggen.

  Elsker å lese bloggen anne! legg ut masse:):)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde