ENDELIG (Anne L.B.)
Hjem Add

0

ENDELIG

Hallo på dere. 

Endelig kan vi med hånda på hjertet og skuldrene senket si: VI HAR LEILIGHET. og nå helt på ekte. åå gud som vi har holdt på å årna og styra for å få det til. 
Så nå sitter jeg her i mørket på hotellet nest siste natten før vi skal "hjem" til vår nye leilighet! Kan nesten ikke vente med å pakke ut alle tingene, endelig få laget litt ordentlig mat. Er rimelig lei av diverse baguetter og salater rundt omkring, for ikke å snakke om det å bo i en north face bag. Hehe.  

De siste dagene har gått i ett! Jeg for min del har hatt mye skole, mens de andre har hatt mye fri :) Men det tar på å gå på skole hvor de kun snakker fransk og timene varer i TO klokketimer av gangen. Merker at jeg er ganske utslitt etter bare to dager, hehe. I morgen har jeg heldigvis bare èn time, så har jeg fri på torsdag! 

MEN: det er ikke bare skole som har skjedd denne uken. På mandag fikk jeg storfint besøk av Ingrid og Alex, som er på en liten europaturné om dagen. Veldig hyggelig å se dem igjen, blir ikke så ofte nå som alle er litt over alt! Slenger med et bilde av pusene ♥ 


Sjekk her! Une laverie! I dag etter gymmen dro jeg på vaskeriet for å (sjokkerene nok) vaske tøy! Så nå har jeg masse fresht og rent tøy! Haha. Virker som at det er en del som bruker vaskerier her i og med at det ligger ganske mange rundt omkring, lurer på om det er slik i Oslo og jeg? Anyways, en litt annerledes, men morsom opplevelse !

 

 

i

Som dere kan se så begynner hverdagslivet å gå seg litt til her i Perpi, begynner å føle meg mer og mer hjemme her. Prikken over i-en(egentlig en ganske stor prikk), blir å få flyttet fra hotellet over i leiligheten :)

Men nå er jeg kjempe trøtt og sliten, så jeg får heller være litt flinkere til å ta noen freshe bilder i morgen til ♥bloggen♥, og skrive litt mer om skolen og sånt!
 

Her er ett fra gymmen i dag f.eks(dagens selvportrett):

TIl alle dere der hjemme: vi savner dere litt allerede! xx
Bisous, Anne

 
 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde