Sunny Sunday! (Anne L.B.)
Hjem Add

1

Sunny Sunday!

God kveld ♥ 

Nå burde jeg egentlig ha lagt meg, for i morgen er første ekte skoledag! Gleder meg ganske mye :)

I dag var jo egentlig planen å stå opp tiidlig for å dra inn til byen på marchè au pouce (loppemarked). Meeen i og med at det ikke ble så veldig mye søvn natten før, var det ikke så god s for å stå opp da klokken ringte 0700 , hahaha. 

Så det endte med at vi sto opp rundt 12, dro inn til byen for å trene og dro på kino(haha, kanskje vi snart bare skal kalle søndag for den store kinodagen?) Dog, filmen i dag var ikke like bra som forrige søndag, bare middels. Men et veldig pluss: den var laget i Marokko, så fikk skikkelig lyst til å reise dit en gang! 

 

Er man blogger så tar man selvfølgelig selvportretter. Ble ganske fornøyd med disse. Siden nesten alle butikkene er stengt på søndager var jeg rimelig fornøyd da jeg klarte å finne litt proviant på vei til trening!

Vakre Victoria og meg på crêperie i går kveld ♥

Ida Marie og meg i Perpignans fine fine gater! Det er skikkelig koselig å bare gå rundt , særlig i gamlebyen hvor alle husene ser sånn her ut!
På skolen har vi ikke så mange fag per dag(har f.eks for min egen del fri hele onsdag og torsdag). Det er en del obligatoriske  og noen valgfag. I morgen tidlig har vi "francais en images" . Det er et av valgfagene som handler om visualisering av fransk litteratur og hvordan språk osv kommer til uttrykk gjennom film. Virker som et fag hvor man ser mye film og lærer mye spennende om språket fra en litt annen vinkling enn de andre fagene!

Senere i morgen har jeg to fag til som handler om språket, tror det er expresison écrit, og grammaire. Gleder meg skikkelig til å bare konsentrere meg om fransk, og lære MASSE nytt! De andre jentene har fri resten av morgendagen, så de skal ordne mer med leiligheten. Kan nesten ikke vente med å pakke ut alle tingene og endelig ha et sted å komme hjem til!

 

Xx, Anne

 

  • Helena
  17.09.2013 kl.08:54
  Kjempebra, jeg leser hver dag. Lykke til på skolen!!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde