Ei evig paradis (Anne L.B.)
Hjem Add

0

Ei evig paradis

Bon soir ♥ 

Klarte å lokke frem litt internett her på "hotellet", så her kommer dagens innlegg; 

I dag er det èn uke siden vi kom, selvom det føles ut som at vi har vært her mye lenger! Tenk at vi for bare èn uke siden satt på en resturant og snakket om hvordan vi trodde ting kom til å bli.
Forresten, en morsom erfaring fra den første kvelden; i god tro om at vi rakk bussen tilbake til hotellet med god margin vandret vi gode og mette fra resturanten i 22-tiden. Vi tok ganske feil; de siste bussene her går i 20-21 tiden, og siden taxi er dyrt å ta hver kveld for oss som er studenter, har vi måttet nøye oss med å tilbringe kveldene på hotellrommet. Men det overlever vi, vi har jo hverandres selskap og franske TV kanaler ♥

 

Her kan vi til og med kjøpe TORSDAGSGODTERI 

 ♥

I dag har vært en laang dag, som startet på Foncia(de vi skal leie leiligheten av) tidlig på dagen. (Okei da, klokken 10...) Det er visst ikke så lett å leie leilighet her i Frankrike, og det har vært mye stress med å få alle papirer på plass. Men det ordner seg alltid for snille piker! Vi holder motet oppe og har lært oss å være tålmodige med firkantete franskmenn. Så leilighet skal det bli! 

Deretter bar det av sted til gymmen! Etter en god treningsøkt dro vi opp til universitetet for å få timeplanen, bli delt opp i klasser og få mer informasjon om skoleåret. Ida Marie og Victoria kom i samme klasse, og jeg i en annen. Så vi har litt forskjellig timeplan, men ferier og sånt er likt :) Vi har ikke så mye skole, så det blir masse tid til lekser, trening og å gjøre andre ting. Jeg gleder meg!


 

Åå, se her a dere! Vi fant verdens koseligste resturant i går! Den ligger midt i sentrum og er i en slags bakgård. Etterhver kom det masse unge og hippe franskmenn, så vi fant ut at det er her vi skal drikke vin på kveldene for å få oss noen french connections!

 

I morgen er planen å dra på det evig store kjøpesenteret og finne stæsj til leiligheten, og hvem vet? Kanskje det blir ei litta tur på gymmen og? 

Vi snakkes bloggen :ppPPp

Bisous, A

 

 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde