Treningssenter! (Anne L.B.)
Hjem Add

0

Treningssenter!

Vi har funnet ut at treningssenter er ikke noe du finner på hvert gatehjørne i Frankrike. I Oslo er vi bortskjemte med både sats og elixia og andre alternativer som er rundt oss til en hver tid. Virker som at de som går på gymmen her i France er spesielt interesserte og ikke noe alle og en hver blir anbefalt å melde seg inn i.

Men; i går fant vi vårt andre hjem det kommende året: La salle 66! Et kjempe kult og originalt treningssenter midt i byen. Det er ganske lite, men de har alt vi trenger, og de som jobber der er kjempe hyggelige :) De har en del gruppetimer i løpet av uken, som Body Pump, Spinning, Zumba, og noen andre nye greier vi må teste ut!

Så idag var vi på gymmen for første gang siden vi kom, digg!

Kult, ikke sant?

Nå sitter vi på café med en kaffe hver(serr? igjen?) og Ida og Vic skal klippe seg snart. Skal bli spennende å se hvordan de skal forklare frisyren på fransk, haha.

I går var vi også på en super marché litt utenfor centre ville. Har aldri, i hele mitt liv, sett en så stor butikk før! Man kan gå i timesvis og bare se på ting, haha. De hadde ei litta tacohylle der og *ohjoy*
Vi fant et ganske stort 1? marked inne i butikken, som innholdt mye av det vi trenger til leiligheten: bestikk, kopper, tallerkener, lys osv! Så vi skal på shåppiiin(<3) på lørdag og kjøpe inn tingene vi trenger til leiligheten!

Gleder oss til å vise den til dere når vi har fått alt på plass :)

Bonne journée
Xx, A


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anne L. B.

  Jeg skal bo i Frankrike i skoleåret 13/14, i Perpignan. Her finner du innlegg om livet mitt som student i ett annet land, and i hope you like it!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde